Pur Sang

De studievereniging Pur Sang is opgericht met als doel ”het verbinden, samenbrengen, inspireren en adviseren van Leidse studenten Commerciële Economie gedurende hun studie, waardoor de betrokkenheid wordt vergroot, kennis wordt gedeeld, netwerken worden verbreed en studieresultaten positief worden beïnvloed”.

Pur Sang biedt jou de volgende aanvullingen op je studie in samenwerking met de Hogeschool Leiden en haar partners;

  • Netwerkborrels: ‘Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent.’ Verbreed je horizon en spreek met professionals uit het bedrijfsleven, oud-CE-studenten en medestudenten. Een goed netwerk begint nu en is onmisbaar in jouw carrière.
  • Bedrijfsbezoeken: Ontdek het geheim achter elk bedrijf. Professionals nemen jou mee in hun bedrijfscultuur. Zit jij later aan een van die bureaus?
  • Stageplekken: Door de nauwe samenwerking tussen Pur Sang en de vele bedrijven uit het netwerk, helpen wij jou met het vinden van een stage. Bovendien kunnen onze leden hun stage-ervaringen met jou delen.
  • Feestjes: Denk hierbij aan het openingsfeest, het verenigingsfeest met alle verenigingen van de Hogeschool Leiden, verenigingsdates, het eindfeest en nog veel meer…