Bestuur

 

 

Pur Sang: bijvoegelijk naamwoord: Van zuiver ras – Helemaal in overeenstemming met de belangrijke kenmerken van. Voorbeeld: ‘Hij is een ondernemer pur sang, die in alles een mogelijkheid ziet om geld te verdienen.’

Studievereniging LSV Pur Sang heeft als doel het verbinden, inspireren en adviseren van CE studenten gedurende hun studie waardoor kennis wordt vergroot en gedeeld, netwerken worden verbreed en studieresultaten positief worden beïnvloed. Het bestuur van Pur Sang zal er alles aan doen dit te verwezenlijken om onze leden een positieve toevoeging aan zijn/haar studie en loopbaan te kunnen geven.

Bestuur LSV Pur Sang 2019/2020

Laura Duivenoorden Voorzitter
Ik ben Laura, 4e jaars studente Commerciële Economie en voorzitter van LSV Pur Sang. Ik houd mij dit jaar bezig met mijn major en stage en natuurlijk Pur Sang. Dit is mijn tweede bestuursjaar, vorig jaar was mijn functie secretaris en was ik het contactpersoon voor de leden. In dat jaar ben ik steeds meer kansen gaan zien voor de vereniging en ben daarom dit jaar voor de rol als voorzitter gegaan. Ik zal ervoor zorgen dat Pur Sang een aanvulling is op jouw studententijd. Daarnaast zorg ik ervoor dat jij je kan ontwikkelen in de breedste zin van het woord, zoals in sales, marketing en het opbouwen van een netwerk. En natuurlijk voor leuke borrels en andere activiteiten. Hopelijk tot snel bij een van onze evenementen, dan leer ik jou ook graag kennen!

 

 

Niels Uiterdijk – Vice Voorzitter & Penningmeester
Ik ben Niels, 4e jaars student Commerciële Economie en voor het derde jaar penningmeester van LSV Pur Sang. Voordat ik CE ging studeren heb ik MBO Marketingcommunicatie gestudeerd. Ik wilde mijzelf graag verder ontwikkelen en ben daarom enorm gemotiveerd aan mijn Bachelor begonnen. Die wilskracht komt terug in mijn sport, waterpolo, waar ik in 2015 nog Nederlands kampioen was. Die mentaliteit neem ik uiteraard mee in Pur Sang om de leden een zo compleet mogelijk programma te bieden. Mijn passie ligt bij de sales en het ondernemen wat goed van pas komt in het bestuur, daarnaast vind ik presenteren erg leuk. Het bestuur van Pur Sang biedt mij de mogelijkheid om mijn netwerk nog verder uit te breiden en mijzelf te ontwikkelen door veel ervaring en kennis op te doen. Daarbij ben ik ben altijd in voor een lolletje wat erg goed samen gaat.

 

 

Floris van Bommel – Assessor Intern & Extern
Ik ben Floris, 3e jaars student Commerciële Economie en dit jaar de Assessor Intern & Extern van LSV Pur Sang. Toen ik met mijn studie begon, ben ik erg enthousiast het Leidse studentenleven ingedoken door bij Quintus te gaan en in een mooi studentenhuis te wonen. Inmiddels goed geworteld in Leiden en de studie, leek het mij leuk om actief te worden binnen de studievereniging. Wat ik nu precies doe? Ik zorg voor alle interne communicatie, externe communicatie en het contact met externe partijen, denk hierbij aan sponsoren en samenwerkingsverbanden. Daarnaast voorzie ik alle social media pagina’s en de website van de vereniging met leuke teksten en graphics. Mijn doel is om aankomend jaar zoveel mogelijk gezellige, mooie en leerzame evenementen voor onze leden neer te zetten. 

 

 

Wibbien Vintges – Secretaris
Ik ben Wibbien, nu tweede jaars Commerciële Economie student. Dit is mijn eerste jaar dat ik secretaris van Pur Sang ben. Ik ben negentien jaar en daarmee ben ik de jongste van het bestuur. De reden dat ik bestuur ben gaan doen is dat ik mezelf altijd wil uitdagen en verder wil ontwikkelen. Door bestuur van Pur Sang te zijn vergoot ik mijn netwerk. Als secretaris verzorg ik het contact tussen het bestuur en jou. Verder wil ik graag naast mijn secretaris taken mijn creatieve ideeën voor leuke en interessante evenement inzetten. We willen gezelligheid creëren door naast studie ook even ergens anders aan te denken, maar natuurlijk ook interessante bedrijven te bezoeken. Wij zetten ons met vol enthousiasme in om er een gezellig en leerzaam jaar van te maken! 

 

 

Activiteitencommissie
LSV Pur Sang is niets zonder haar activiteiten en haar activiteiten zijn niets zonder de Pur Sang Activiteitencommissie! Deze kanjers zorgen er samen voor dat ieder evenement op rolletjes verloopt. Of het nou een drukke en jolige kroegentocht door de grachten van Leiden is of een serieus en educatief bezoek aan een van de vele topbedrijven in Leiden en omstreken, de activiteitencommissie van LSV Pur Sang kan van ieder evenement een groot succes maken!       

Twijfel niet en neem gerust contact op met hen als je iets wilt weten over een van onze evenementen of als je een leuk idee hebt!

 


Wij van Pur Sang zijn elke dag druk bezig met het bestaan van de studievereniging. Wil jij een bijdrage leveren aan de organisatie van de studievereniging en haar commissies? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur een e-mail naar info@lsvpursang.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken.

Lijkt het je leuk om een functie te bekleden in het bestuur of in de activiteitencommissie? Bekijk dan onze vacatures!

Bekijk de vacatures