Maandelijks archief 16 november 2018

doorPur Sang

Geïnspireerd bij Tony Chocolonely

Afgelopen 2 november waren wij op bezoek bij Tony Chocolonely. Wij hebben hier een inspirerend verhaal gehoord over Tony’s missie, hun rituelen en de impact die zij hiermee maken in Afrika. Op hun eigen manier willen zij de industrie laten zien dat chocolade maken anders kan, én moet.

Voorgaand aan het praatje konden wij al alle smaken chocolade proeven, afsluitend hebben we hier nog geborreld en kregen we zelfs allemaal 2 repen mee naar huis.

Thanks for having us Tony!

– Samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade. –

WhatsApp Image 2018-11-02 at 19.40.37

doorPur Sang

Spectaculaire LinkedIn training

Op 11 oktober heeft LinkedIn professional Toon Vuursteen aan ons een seminar gegeven over personal branding en social selling via LinkedIn. Toon heeft een hoop ervaring op dit gebied en heeft ook regelmatig lezingen gegeven over dit onderwerp. Voor ons commerciële studenten dus de perfecte gelegenheid om ook wat van deze kennis op te doen!

De sessie begon om 16:00. 21 mensen hadden zich aangemeld en al snel was het lokaal volledig gevuld met enthousiaste studenten. Vele hadden hun laptop al tevoorschijn getoverd en hun eigen LinkedIn pagina geopend. Toon kwam binnen, kreeg een applausje (een aangename verrassing, vond hij zelf) en begon met een persoonlijk verhaal, wat hij geplaatst had op zijn LinkedIn pagina, en waar hij een hoop reacties op kreeg. Hiermee gaf Toon aan hoe essentieel het is om oprecht te zijn op LinkedIn, en dit was de rode draad die door de rest van de sessie liep.

Het was een ontzettend leuke en leerzame middag waar veel tips en tricks zijn opgedaan. Toon, nogmaals bedankt voor deze middag!