Maandelijks archief 11 december 2017

doorPur Sang

Een inspirerende dag bij Infotheek

De marktleider in Refurbished computerapparatuur op de B2B markt. Het afgelopen jaar een gigantische groei doorgemaakt en meerdere successen behaald. Infotheek is al jaren een gerenomeerd bedrijf in Leiden, maar behoort nu tot de grootste refurbished computerapparatuur leverancier in de Benelux.

3 jaar geleden waren wij al eens eerder te gast bij dit bedrijf. Na de enorm positieve reacties van de studenten leek het ons een goed plan om weer contact op te zoeken met dit bedrijf. Dit maal met een oud lid van Pur Sang die tegenwoordig werkzaam is als accountmanager bij Infotheek, genaamd Bastiaan Prinsen. Via Bastiaan hebben wij gevraagd naar de mogelijkheden voor een vervolg op het leuke bedrijfsbezoek van drie jaar geleden, dit idee werd met open armen ontvangen. Bastiaan is voor ons aan het werk gegaan binnen Infotheek, wij kunnen wel stellen dat hier een geweldig leuk en leerzaam evenement uit voort is gekomen.

Rond 3 uur werden wij vriendelijk ontvangen door Bastiaan en zijn manager Sandu Smakman. Na een korte en pittige training onderhandelen en verkopen, hebben wij een uitgebreide tour gehad door het warehouse, helaas mochten wij hier geen foto’s van maken. Na de rondleiding werd de training in praktijk gebracht, de leden moesten een eigen pitch schrijven en uitvoeren om Infotheek binnen een minuut aan een (potentiële) klant te verkopen. Waarbij de winnaar naar huis ging met een Approved Selection Iphone 6. Toch wel de moeite waard om een killer pitch te schrijven. De terechte winnaar, Axel, ging naar huis met deze geweldige prijs. Na afloop is er namens Infotheek gezorgd voor een goede borrel met lekkere hapjes.
Voor de leden een zeer leerzame dag. Een moment om te zien wat de studie je zoal kan brengen. Beide heren Sandu en Bastiaan bedankt voor de warme ontvangst en de geweldige middag, leerzaam en vooral inspirerend.

doorPur Sang

Griezelige gezelligheid bij Spooktacular

Halloween de griezeligste tijd van het jaar… Weer een reden voor een feestje dus. In samenwerking met verschillende studieverenigingen van Hogeschool leiden werd er ook dit jaar weer een spookachtig feest georganiseerd, Spooktaculair. Na het succes en de grote opkomst van vorig jaar werd het dit jaar tijd om het nog eens dunnetjes over te doen, dit maal in de Hut.

Rond 9 uur stroomde de griezels langzaam binnen. De een nog beter verkleed dan de ander. Wat beschikt de HS toch over creatieve studenten. Bij binnenkomst kregen de leden een lekker drankje voorgeschoteld, het feest kon beginnen. Op de heerlijke beats van de DJ werd er vrolijk op los gedanst. Verschillende dames en heren hebben hun danskunsten nog even op de danspaal gedemonstreerd.

Rond een uur of elf en een aantal biertjes verder werd het tijd voor de prijsuitreiking voor meest ludieke en creatieve kostuum. De winnaar was zoals gewoonlijk niet verrast, want zeg nou zelf: ‘It’s gonna be hugh’… Je raad het al Donald Trump ging er met de winst vandoor. De gelijkenissen waren schrikbarend en de mooie Amerikaanse vlag van 3 bij 3 meter heeft de jury doen besloten dat dit toch wel met kop en schouders boven alles uitstak.

Kortom een geweldige avond vol enge griezels en geweldige costumen. Op naar volgend jaar!