Maandelijks archief 15 juni 2017

doorPur Sang

Een bezoek bij Oracle, de decorbouwers van de wereld

Afgelopen donderdag waren wij te gast bij Oracle, een internationaal en inspirerend bedrijf waar veel valt te leren. 15 juni was een middag om niet snel te vergeten, de leden hebben een geweldige ervaring gehad. We hebben een kijkje mogen nemen bij een organisatie met wereldwijd meer dan 128.000 werknemers.
De middag startte met een Customer Journey Workshop. Vervolgens werden we meegenomen in een dag in het leven van een Oracle Consultant en kregen we een rondleiding door het inspirerende pand. Ten slotte sloten we de dag af met een gezellige borrel.
Een middag met inspirerende verhalen, ideeƫn, een geweldige rondleiding en een gezellige borrel.

doorPur Sang

Een interessant bedrijfsbezoek bij Fitland Leiden

Pur Sang had een primeur te pakken! Wij waren tijdens het bedrijfsbezoek aan Fitland namelijk de eerste die te horen kregen dat Fitland haar naam die dag zou veranderen naar Cityresort Leiden. Daarbij hoort natuurlijk een interessant vraagstuk voor studenten CE, hoe kunnen zij die naam het beste in de markt zetten? Na een interessante presentatie over het bedrijf zelf en een rondleiding door het prachtige gebouw hebben wij tijdens de borrel ons hoofd hier over kunnen breken onder het genot van culinaire hapjes en drankjes. Kortom een geslaagd bedrijfsbezoek bij een interessant en mooi bedrijf.