Jaarlijks archief 17 december 2016

doorPur Sang

Leuke en leerzame middag bij Windrecht

16 december was Pur Sang te gast bij Windrecht. Hier werden de studenten de fijne kneepjes uit de sales geleerd.
De dag begon met een bedrijfspresentatie waarin de essentie van leadgeneratie en sales duidelijk naar voren kwam. Hierna was er een workshop waarin sales technieken werden geleerd en er dieper werd ingegaan op tegenargumenten. De respons van de studenten zorgde voor een energieke training. Deze middag hebben we afgesloten met een borrel waar er werd genetwerkt en vragen werden gesteld.
Kort samengevat was het een leerzame en leuke middag.

doorPur Sang

Spooctaculair

8 studieverenigingen van Hogeschool Leiden hebben de koppen bij elkaar gestoken om een geslaagd Halloweenfeest te organiseren, en dat is gelukt. Afgelopen donderdag kwamen alle griezels bij elkaar om het dak van de Eeuwige student er af te blazen. Het was lastig om het beste kostuum te kiezen maar gelukkig hebben we een winnaar kunnen vinden. Met lekkere drankjes, goede DJ’s, geweldige kostuums en de leukste studenten van HSLeiden kunnen we dit beslist een avond voor in de boeken noemen!

doorPur Sang

Geslaagde openingsborrel van het nieuwe collegejaar!

Donderdag 22 september was de openingsborrel van de studentenvereniging bij de Eeuwige Student. Studenten van verschillende jaargangen van commerciële economie hebben tijdens deze borrel kennis met elkaar kunnen maken.

Een zeer geslaagde en vooral gezellige avond.

 

doorPur Sang

Evenement bij Infotheek groot succes!

Op maandag 15 februari was Pur Sang te gast in het warehouse van Infotheek. De sales managers leerden de studenten de fijne kneepjes van accountmanagement.

Na een welkom en bedrijfspresentatie door Hans Momberg lichtte Jeffrey Slootjes zijn leven als accountmanager toe. Wat zijn de voordelen van een leven in de sales en welke kwaliteiten moet je hebben om een goede verkoper te worden?

Vervolgens was het tijd om in groepen het warehouse te bezichtigen. Hoe werkt het proces van het refurbishen van IT hardware en wat zijn de voordelen hiervan voor de klant? De studenten vroegen de sales managers het hemd van het lijf. Tijdens de debatwedstrijd die op de rondleiding volgde ontstonden verhitte discussies over vragen als “is huren beter dan kopen?’’ en “is prijs belangrijker dan kwaliteit?”. De winnaar van de debatfinale mocht de champagne ontkurken als startschot voor de borrel, waar ook marketeers en recruiters van Infotheek aanwezig waren.

Samenvattend kan de dag omschreven worden als leerzaam en uiterst interessant. Daarnaast zijn de studenten meer te weten gekomen over het werken als accountmanager en hebben zij de kans gekregen om aan hun verkooptechnieken te werken.