Evenement bij Infotheek groot succes!

doorPur Sang

Evenement bij Infotheek groot succes!

Op maandag 15 februari was Pur Sang te gast in het warehouse van Infotheek. De sales managers leerden de studenten de fijne kneepjes van accountmanagement.

Na een welkom en bedrijfspresentatie door Hans Momberg lichtte Jeffrey Slootjes zijn leven als accountmanager toe. Wat zijn de voordelen van een leven in de sales en welke kwaliteiten moet je hebben om een goede verkoper te worden?

Vervolgens was het tijd om in groepen het warehouse te bezichtigen. Hoe werkt het proces van het refurbishen van IT hardware en wat zijn de voordelen hiervan voor de klant? De studenten vroegen de sales managers het hemd van het lijf. Tijdens de debatwedstrijd die op de rondleiding volgde ontstonden verhitte discussies over vragen als “is huren beter dan kopen?’’ en “is prijs belangrijker dan kwaliteit?”. De winnaar van de debatfinale mocht de champagne ontkurken als startschot voor de borrel, waar ook marketeers en recruiters van Infotheek aanwezig waren.

Samenvattend kan de dag omschreven worden als leerzaam en uiterst interessant. Daarnaast zijn de studenten meer te weten gekomen over het werken als accountmanager en hebben zij de kans gekregen om aan hun verkooptechnieken te werken.

Over de auteur

Pur Sang administrator