Spectaculaire LinkedIn training

doorPur Sang

Spectaculaire LinkedIn training

Op 11 oktober heeft LinkedIn professional Toon Vuursteen aan ons een seminar gegeven over personal branding en social selling via LinkedIn. Toon heeft een hoop ervaring op dit gebied en heeft ook regelmatig lezingen gegeven over dit onderwerp. Voor ons commerciƫle studenten dus de perfecte gelegenheid om ook wat van deze kennis op te doen!

De sessie begon om 16:00. 21 mensen hadden zich aangemeld en al snel was het lokaal volledig gevuld met enthousiaste studenten. Vele hadden hun laptop al tevoorschijn getoverd en hun eigen LinkedIn pagina geopend. Toon kwam binnen, kreeg een applausje (een aangename verrassing, vond hij zelf) en begon met een persoonlijk verhaal, wat hij geplaatst had op zijn LinkedIn pagina, en waar hij een hoop reacties op kreeg. Hiermee gaf Toon aan hoe essentieel het is om oprecht te zijn op LinkedIn, en dit was de rode draad die door de rest van de sessie liep.

Het was een ontzettend leuke en leerzame middag waar veel tips en tricks zijn opgedaan. Toon, nogmaals bedankt voor deze middag!

Over de auteur

Pur Sang administrator