Griezelige gezelligheid bij Spooktacular

doorPur Sang

Griezelige gezelligheid bij Spooktacular

Halloween de griezeligste tijd van het jaar… Weer een reden voor een feestje dus. In samenwerking met verschillende studieverenigingen van Hogeschool leiden werd er ook dit jaar weer een spookachtig feest georganiseerd, Spooktaculair. Na het succes en de grote opkomst van vorig jaar werd het dit jaar tijd om het nog eens dunnetjes over te doen, dit maal in de Hut.

Rond 9 uur stroomde de griezels langzaam binnen. De een nog beter verkleed dan de ander. Wat beschikt de HS toch over creatieve studenten. Bij binnenkomst kregen de leden een lekker drankje voorgeschoteld, het feest kon beginnen. Op de heerlijke beats van de DJ werd er vrolijk op los gedanst. Verschillende dames en heren hebben hun danskunsten nog even op de danspaal gedemonstreerd.

Rond een uur of elf en een aantal biertjes verder werd het tijd voor de prijsuitreiking voor meest ludieke en creatieve kostuum. De winnaar was zoals gewoonlijk niet verrast, want zeg nou zelf: ‘It’s gonna be hugh’… Je raad het al Donald Trump ging er met de winst vandoor. De gelijkenissen waren schrikbarend en de mooie Amerikaanse vlag van 3 bij 3 meter heeft de jury doen besloten dat dit toch wel met kop en schouders boven alles uitstak.

Kortom een geweldige avond vol enge griezels en geweldige costumen. Op naar volgend jaar!

Over de auteur

Pur Sang administrator